HIER UW TEKST


INTEGRATED FACILITY MANAGEMENT expert

Na een loopbaan van 10 jaar als productie-methode-expert en kwalitaitsanalyst in de automobielindustrie kwam ik meer dan 20 jaar geleden terecht in de wereld van het Facility Management. Hierin evolueerde in over de jaren van operationeel Facility Manager tot strategisch Integrated Facility Management expert. Vele grote, vaak internationale, verschaften me de nodige ervaring en expertise voor het ontwikkelen, onderhandelen en implementeren van uitgebreide geïntegreerde Facility Management projecten.
Het integraal externaliseren of outsourcen van de facilitaire diensten begint in grote bedrijven steeds met de strategische keuze en de beslissing om niet verder zelf in deze expertise te investeren en de focus te leggen op de eigen kernactiviteiten.
Eens die keuze gemaakt stelt U zich de eerstvolgende vraag; Hoe pakken we dit aan?

Dat is het moment waarop U beroep kan doen op mijn uitgebreide ervaring op dit vlak zodat dit veranderingsproces succesvol wordt doorgevoerd.

Als uitbestedende partij kan U beroep doen op mijn expertise om het uitbestedingsproces te begeleiden. Van de begeleiding bij het opstellen van de lastenboeken, via de onderhandelingen met de aanbiedende partijen, tot de gunning en de implementatie van de oplossing.

Als aanbiedende partij kan U beroep doen op mijn expertise voor de analyse van de ontvangen lastenboeken, begeleiding bij het ontwikkelen van de oplossing en de offerte, de onderhandelingen met de uitbestedende partij, tot eveneens de implementatie van de voorgestelde en gegunde oplossing.

Sinds ik mijn expertise als freelance manager op de markt beschikbaar stelde heb ik grote nationale en internationale projecten begeleid bij grote organisaties met sprekende namen en dit voor zowel de publieke als de privé markt.

Denkt U er als bedrijf aan om de facilitaire diensten integraal uit te besteden, of denkt u er als dienstverlenend bedrijf aan om mee te dingen bij de aanbieding van zulke diensen, aarzel dan niet om me te contacteren. Indien ik beschikbaar ben wil ik heel graag meewerken aan uw succes!

Proffesionele groeten,

Patrick Moerkerke - Bestuurder
 


 
 
© 2015 Facilitas I BE 0830.746.701